Litexa

Litexa

erotikus történetek

Posts filed under hetero

Állásinterjú

Délelőtt tíz órára szólt az időpontja, és rendes lány lévén semmiképp nem akart elkésni. Jó fél órával előbb ott toporgott már az irodaépület előtt, és azon gondolkodott, illik-e ilyen korán becsöngetnie. De hideg volt odakint, és mivel csinosan öltözött fel, igencsak fázott már. Úgy érezte, hiába van tél, egy állásinterjúra mégse vehet fel mást, mint… (read more)

Óra után

1. Dóri feszengve állt meg a nagy, barna ajtó előtt. Kellemetlen érzéssel töltötte el a gondolat, hogy be kell ide lépnie. Semmi kedve nem volt hozzá. Még egyszer idegesen végignézett magán és megigazította a ruháját. Általában csinosnak érezte magát, de ezúttal még e téren is elszállt minden önbizalma, tudta, hogy nem sokra megy vele. A… (read more)

A sötétben

Csak egy egyszerű baráti összejövetelnek indult munka után, egy fárasztó pénteki nap végeztével, a várva várt hétvége előtt. Sem inni, sem sokáig elmaradni nem terveztem, de aztán ott ült ez a pasi a helyiség szemközti végében, és hamar felcsigázott a tekintete.

Péter bácsi

Bár tudtam persze, hogy sokan rossz szemmel néznének rám, ha kitudódna, mennyire vonzódom a barátnőm apjához, szerintem nem volt ebben semmi különös. A korombeli fiúk a gimiben szörnyen komolytalanok, gyerekesek, sőt bárgyúak voltak, egyszerűen egy kategóriába sem sorolhatók egy sármos, jóképű, harmincas évei vége felé járó férfival. Szegény Péter bácsi ráadásul ennek, úgy tűnt, nincs… (read more)

Havazás

Odakint egyre nagyobb pelyhekben, egyre sűrűbben esett a hó. Péter órákig tudta volna nézni mélán az ablakból, miként kavarja és hordja a szél, a hótakaró pedig hogyan lesz egyre vastagabb a szemközti házak tetején. A fák ágai, a kerítés kőoszlopa, az úttest, minden puha, fehér lepelbe burkolózott, és olyan lett a világ, mint egy nagy… (read more)

Tina, a tanárnő

– Szia – nyitott mosolyogva ajtót Tina. Már várta a fiút. Ahogy kissé zavartan álldogált a teraszon, egyszeriben a saját fiára emlékeztette, és ettől melegség öntötte el. – Gyere be – invitálta, félreállva kicsit, kezével a nappali felé intve. – Köszönöm – mormogta halkan a fiú, és sietve lépte át a küszöböt. A lakásban jóleső… (read more)

Így lettem prosti

Azt hiszem kicsit gáz ez a történet, de muszáj kiadnom magamból. Sokat tépelődtem rajta mostanában, így az a legjobb, ha leírok mindent. Így legalább én is újra végiggondolhatom, mert most kissé össze vagyok zavarodva.

Meglepetés

Alig várom, hogy hazaérj. Szeretlek, és szeretném, hogy érezd. A testem forró és izgatott, ahogy rád gondolva végigsimítom. Megállok a tükör előtt, és nézem magam; szeretném, ha minden tökéletes lenne, ha tetszenék neked, épp úgy, mint amikor megismerkedtünk. Felvettem azt a ruhát, ami a kedvenced. Mindig azt mondod, ebben vagyok a legkívánatosabb és a legszexibb.

Csak egy rövid

– Nincs kedved sétálni? – jött a telefon késő délután, és Linda elgondolkodott egy pilanatra. Nem volt semmi értelmes programja estére, az elmúlt hetek egyéb történései miatt dolgozott benne a kiábrándultság, és bár kétségei voltak afelől, hogy jó ötlet-e, némi habozás után igent mondott. Miközben felöltözött és gondosan kisminkelte magát, azon tűnődött, mit jelent neki… (read more)

Felnőtt tartalom!

Az oldalon explicit, szókimondó és  erősen erotikus tartalmú történetek olvashatók, amik megzavarhatják egyesek nyugalmát.

Kérem csak akkor kattintson a Tovább gombra, ha ön elmúlt 18 éves.

 

 

Tovább